Curriculum Vitae

Opleidingen
2006 – 2010Theatre Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
2002 – 2006Cibap vakcollege, richting Reclame, Presentatie en Communicatie. Afstudeerrichting Ruimtelijke vormgeving
1998 – 2002Mavo, Christelijke mavo Irminloo te Ermelo
Workshops en cursussen
juni-2021Inspiratieweek vanuit de Vrolijkheid. Volgende online workshops gevolgd: Kunst van het kijken, Werken met jongeren, hoe dan?, Taal en beeldgebruik bij de Vrolijkheid, Inclusief kijken naar kunst en 4x short
30-11-20205 V’s training vanuit de vrolijkheid
08-12-2020Hoe dan? Werken met jongeren. Training vanuit de vrolijkheid
16-11-2019Korczak training vanuit de vrolijkheid
2016Deelname aan een onderzoeksweek georganiseerd door Stichting Sharing Arts society en het ICAF. Een week om community art te onderzoeken en maken met mensen vanuit de hele wereld. Geleid door Maria Gomez, community artist uit Brazilie.
2013Workshop foam poppen maken bij de Ulrike Quade Company onder leiding van Maria Landgraf. http://www.ulrikequade.nl/
2013Intensieve negendaagse workshop bij Estudio Nomada in Barcelona over Installatie kunst inclusief expositie in Barcelona. Onder begeleiding van kunstenaars Andre Pielage en Iris Tonies. http://www.estudio-nomada.com/nl
Projectervaring
2021Lessen kunstonderzoeken in twee blokken voor De KeesvalkensteinSchool in Vleuten. Het eerste blok heb ik met groep 2 en 3 elk een uur in de week kunstonderzocht vanuit een thema. Nieuwe materialen en technieken ontdekt en goed gekeken naar wat je maakt en waarom je dit maakt. Na de herfstvakantie heb ik dit gedaan met groep 4a, 4b en 5 tot het einde van het jaar. Het gaat om het proces en de ontwikkeling niet om het eindresultaat.
Productieleider voor Zuilens Fanfare Corps in Utrecht. Een multidisciplinaire voorstelling met een fanfare van 60 personen en een film over de geschiedenis van de Domtoren. De voorstelling ‘De onzichtbare Domtoren’ hebben we het hele jaar door ontwikkeld en gespeeld in november in Theater Kikker en Zimihc Stefanus.
Een half jaar overname van de educatie ontwikkelaar van De Vrijstaat. Charlotte Eijsden ging met zwangerschapsverlof en ik mocht haar 3,5 dag in de week overnmen voor een half jaar. Diverse educatie projecten voor het basis onderwijs, BSO, de kunstacademie van de Vrijstaat, Sint maarten sculpturen bouwen met kinderen uit de buurt en het ontwikkelen voor de komende periode. Veel scholen die op expositie bezoek komen bij de Vrijstaat en waarbij we de klas ingaan met de kunstenaar. Een heel mooi halfjaar met veel nieuwe mogelijkheden en heel veel kunst maken met kinderen en jongeren.
Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampion sculpturen. Sculpturen bouwen bij AZC utrecht met de kinderclub, met de chinese dansgroep uit Leidsche rijn en samen met het Traveling Farm Museum. Daarnaast heb ik de aankleding van dit evenement gedaan. Dit waren een aantal onderdelen, de binnenkomst, een plein met een ode aan Malala Yousafzai en een laan voor de Utrechtse wetenschapsagenda. Dit is een groot evenement in Utrecht.
Organisatie samen met Cynthia Boom en Britt Dorenbosch van een Kinder kunst week. In een week gaan kinderen van 7 tm 16 aan de slag met diverse kunstvormen en maken een eigen kunstwerk. Begeleid door kunstenaars in diverse vakgebieden. Schilderkunst, grafische vormgeving, theatervormgeving. Waarvan ikzelf kostuums geef.
Tuintapijt met kunstenaar Jolanda Schouten en De Vrijstaat. Een community project waarbij we verschillende groepen uitnodigen om de expositie Flower Bomb te bezoeken bij De Vrijstaat met werk van Jolanda Schouten en daarna gaan we aan de slag met zelf bloemen tekenen en borduren op een groot tapijt. We werken gezamenlijk aan een tapijt en leren veel van elkaars technieken. Dit project hebben we gedaan met kinderen van het AZC, een vrouwengroep van het AZC en Zondagsschool Petje Af uit Leidsche Rijn.
Vormgeving voor de Gestampte Meisjes. Een muziek/caberet trio uit Utrecht. De vormgeving ‘Lext Nevel’ is gemaakt vanuit de jonge makersregeling ism Theater Walhalla. Het decor en de kostuums zijn ontworpen door mij en gedeeltelijk ook uitgevoerd. Een grote stalen draadkubus en diverse kostuums.
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘De kattenkeet van Kato’ door de Vrijstaat. Regie Paul Feld. De cast is samengesteld door professionals en kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast een band van het conservatorium. Ontwerp en uitvoer van 25 kostuums en het decor. Voorstellingen spelen in Podium Hoge Woerd.
Diverse projecten voor KUVO. Verschillende workshops en een coaching traject voor leerlingen van het voortgezetonderwijs. Verschillende niveau’s. Dit jaar heb ik decor, kostuum en schilderlessen gegeven.
Rekwisieten voorbereiden en op locatie voor Släpstick. Een muziektheatergroep met een voorstellling over de ‘Roaring Twenty’s’. Uitvoer en ontwikkeling van diverse rekwisieten en kostuums.
Gestart met één dag in de week als educatiemedewerker voor The Traveling Farm museum en Casco Art Institute. Het ontwikkelen van educatief programma voor BSO leerlingen en bewoners met een eigen verhaal uit Leidsche Rijn. Werken vanuit de Commons en binnen het project Leidsche Rijn Luisterd. Als combinatiefunctionaris zorg ik voor verbinding tussen bewoners en de organisatie. Met de organisatie zorgen we voor verbinding tussen de boeren en de stad. We kijken naar de landbouw, ecologie en hoe wij ons kunnen gedragen naar de wereld toe. En dit alles op een kunstzinnige manier. Functie is tot december 2022.
Les geven aan leerlingen van het Gerrit rietveld college. Kostuums maken in 8 lessen. Normaal gesproken drie blokken in het jaar.
Drie maanden de productie voor De Vrijstaat. Een kunstwerkplaats voor kinderen en jongeren in Leidsche Rijn. Ik verving iemand die op reis ging. Hele diverse werkzaamheden voor een organisatie die een vol kunst en theaterprogramma heeft.
Productie voor de Zuilens Fanfare Corps. Voor het project ‘De onzichtbare Domtoren’. Een theatraal concert met 60 muzikanten en een film over 700 jaar domtoren.
2020Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampion sculpturen. Sculpturen bouwen bij AZC utrecht met de kinderclub, met de chinese dansgroep uit Leidsche rijn en samen met de vrouwenkamer van het AZC. Dit is een groot evenement in Utrecht. https://www.sintmaartenparade.nl/6-7-november-2020-de-ronde-van-sint-maarten/
Les geven aan leerlingen van het Gerrit rietveld college. Kostuums maken in 8 lessen. Daarnaast aan leerlingen van het Cals college Nieuwegein decorlessen voor de onderbouw musical. In een aantal maanden een decor neerzetten.
Diverse workshops voor Kalsbeek college in opdracht van KUVO. Decorbouwen in een dag met leerlingen. Een kostuum maken in een uur op de kunstdagen.
Vormgeving en bouw uitvoer van het decor voor Sem klarenbeek en Jeroen Dekker. Voorstelling Stil aan de overkant. Voor jongeren vanaf 12 jaar.
Uitvoer van 3 spellen voor een theatraal spel. Forest gemaakt door Emke Idema. Groot bouwproject waarvoor ik de voorbereidingen en uitvoer gedaan heb. Oa bouwen bankjes, CNC bestanden klaar maken, op maat gemaakte spelrand. Alles in hout uitvoering. https://www.emkeidema.nl/forest/
Organisatie samen met Cynthia Boom en Britt Dorenbosch van een Kinder kunst week. In een week gaan kinderen van 7 tm 16 aan de slag met diverse kunstvormen en maken een eigen kunstwerk. Begeleid door kunstenaars in diverse vakgebieden. Schilderkunst, grafische vormgeving, theatervormgeving. Waarvan ikzelf kostuums geef.
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘DODO’ door de Vrijstaat. Regie Paul Feld. De cast is samengesteld door professionals en kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast een band van het conservatorium. Ontwerp en uitvoer van 20 kostuums en het decor (oa een grote tafel/podium). Voorstellingen spelen in Podium Hoge Woerd.
Productie werk voor 5 mei festival in Leidsche rijn. Uitvoerend producent. En ook uitvoerend producent voor een fiets rally van de Vrijstaat in opdracht van de Vuelta. Door COVID-19 zijn beide projecten halverwege geannuleerd.
Kostuumontwerp en digitaal poster ontwerp voor de Theater kunst klas van Gerrit rietveld college. Een samenwerking met de theaterschool in Noorwegen. Met een uitwisseling van 7 dagen optreden in Noorwegen. Voorstelling Hoodie geregisseerd door Maike Flick.
2019/2020Vormgeving decor en kostuums bij de voorstelling ‘De zucht van Zuilen’ Tekst en regie door Paul Feld voor het 120 jaar bestaan van de Zuilense Fanfare. Daarnaast uitvoer van vormgeving en productie van de voorstelling
2019Montage bij Släpstick voor de voorstelling ‘A very släpstick christmas’ tijdens de montage rekwisieten uitvoeren, kostuums aanpassen. Diverse werkzaamheden aan kostuum, decor en rekwisieten
Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampion sculpturen. Sculptuur lessen bij het Amadeus Lyceum, bouwen bij AZC utrecht en samen met het Taalcafe Leidsche Rijn
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘FAIR’ van ID theatre company. Regie Marjan Barlage. Choreografie Sassan Saghar Yaghmai. Naast het ontwerp van decor, kostuum en rekwisieten ook de bouw van het decor en uitvoer van kostuum en rekwisieten. https://www.idtheatrecompany.nl
Organiseren van kinderworkshops voor Catching Cultures festival. Een middag waarin kinderen met verschillende kunstenaars met het thema muziek kunst maken. Instrumenten, kostuum, beschilderen en muziek maken.
Decor uitvoer voor Afslag Eindhoven. Locatievoorstelling ‘Stallerhof’. Gespeeld op diverse boerenbedrijven.
Kostuumontwerp en uitvoer voor de voorstelling ‘Grens’ van Nieuw Utrechts Toneel (NUT). Regie Daniël Klaver. Locatie voorstelling met spel, muziek en eten.
Uitvoer van 450 zilveren en gouden poncho’s voor Touki Delphine, locatie voorstelling op Oerol. Ontwerp Theun Mosk
Organisatie samen met Cynthia Boom en Britt Dorenbosch van een Kinder kunst week. In een week gaan kinderen van 7 tm 16 aan de slag met diverse kunstvormen en maken een eigen kunstwerk. Begeleid door kunstenaars in diverse vakgebieden. Schilderkunst, grafische vormgeving, theatervormgeving.
Ontwerp begeleiding aan studenten van het Utrechts Stedelijk Gymnasium voor hun voorstelling ‘Geslacht’. Regie Eleni Achilleos. Gespeeld in Het Huis Utrecht.
Decorontwerp en begeleiding voor een project met ouderen. Organisatie Cultuur binnen de Dijken. Een week lang bouwen, ontwerpen en kostuums realiseren voor een voorstelling ‘Vuur’ gespeeld door ouderen en begeleid door mensen uit het werkveld. Regie, orkest, dans en vormgeving
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘Parade Paard’ door de Vrijstaat. Regie Paul Feld. De cast is samengesteld door professionals en kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast een band van het conservatorium. Ontwerp en uitvoer van 32 kostuums en het decor (oa een theaterpiste, bomen en ronde publieks opstelling). Voorstellingen spelen in Podium Hoge Woerd.
Kunstenaar in de klas bij diverse basisscholen in de omgeving driebergen. Het bouwen van wilgenkunstwerken als onderdeel van een kunstplan vanuit de bibliotheek Zout.
Diverse workshops voor kinderen van 6 tm 15 jaar. In kostuum, decor, rekwisieten en het maken van een totaal beeld. Voor oa De Vrijstaat, De werkplaats Bilthoven, Wij zijn DOX, BSO de Oase, Cals college en Gerrit Rietveld College.
Kostuumlessen op het Gerrit Rietveld College. Blokken van 8 lessen waarin leerlingen een kostuum maken.
Decorworkshop aan eerste jaars leerlingen middelbaar onderwijs. In 3 uur decor ontwerpen en maken en in de avond een presentatie. Een reeks van drie avonden. In opdracht van Kuvo.
2018Vrijwilligerswerk elke dinsdag bij het AZC Utrecht. Twee keer een kinderclub met diverse activiteiten. Van knutselen, dansen, theater tot spelletjes en film.
Kostuum en decor ontwerp en uitvoering voor de voorstelling ‘F*ke it’ van de Gestampte meisjes in samenwerking met Theater Walhalla in Rotterdam. Een kerst dinner show.
Opzetten, organiseren, inrichten en onderhouden van een design PopUp winkel. De PopUp Gaard een 300m2 miniwarenhuis met 75 nederlandse ontwerpers.
Diverse workshops voor kinderen van 6 tm 15 jaar. In kostuum, decor, rekwisieten en het maken van een totaal beeld. Voor oa Wij zijn DOX, Cals college en de Vrijstaat.
Kostuumlessen op het Gerrit Rietveld College. Blokken van 8 lessen waarin leerlingen een kostuum maken.
Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampion sculpturen. Sculptuur lessen bij een middelbare school en diverse workshops bij andere instanties
Ontwerp van flyer display voor Het Nieuw Utrechts Toneel. Ontwerp en uitvoer.
Decor assistentie van Elian Smits voor de voorstelling ‘Onder het melkwoud’ van Theatergroep Afslag Eindhoven. Voornamelijk bouw van het decor op twee verschillende locaties.
Kostuum ontwerp voor de voorstelling ‘Van man tot man’ van TG de Noodzaak. Voorstelling voor het Fringe festival. Ontwerp en uitvoer.
Pruik uitvoer in samenwerking met Jochen Lange. Voor Trend Media, voorstelling ‘Juf Roos Theater.
Vormgeving van decor voor Studio 52nd voorstelling ‘Koloni Wattes’. Snelle vormgeving voor zes korte toneelstukken. Regie Fanneke Verhallen, tekst door verschillende kinderen die professioneel begeleid worden. Ontwerp en uitvoer van decor.
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘Blaffen’ door de Vrijstaat. Regie Paul Feld. De cast is samengesteld door professionals en kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Ontwerp en uitvoer van 18 kostuums en het decor.
Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘Ballen 2.0’ van de Gestampte Meisjes
Kostuum ontwerp voor de voorstelling ‘Transformers’ van Wij zijn Dox en The 100 hands.
Kostuumles op het Gerrit Rietveld College en diverse workshop lessen aan oa het Cals College
2017/2018Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ID van ID theatre company. Theatermakerscollectief Marjan Barlage, Sassan Saghar Yaghmai en Kasper Scholten. Ontwerp en uitvoer van kostuums en decor.
Decor lessen op het Cals College voor de onderbouw Musical. Samen met 8 studenten het ontwerp en de uitvoer van dit decor.
2017Vormgeving van decor en kostuums bij de voorstelling ‘De nacht van de kakkerlak’ door de Vrijstaat. Regie Paul Feld. De cast is samengesteld door professionals en kinderen uit het basis – en voortgezet onderwijs. Ontwerp en uitvoer van kostuums en decor.
Diverse workshops voor kinderen van 6 tm 15 jaar. In kostuum, decor, rekwisieten en het maken van een totaal beeld. Voor oa De Vrijstaat, De werkplaats Bilthoven, Wij zijn DOX, BSO de Oase, Cals college en Gerrit Rietveld College.
Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampionnen aan kinderen in Azc Utrecht.
Kostuum ontwerp voor de voorstelling ‘De denderende tijd’ van Het Nieuw Utrechts Toneel (NUT). Regie Daniël van Klaveren. Naast de kostuum heb ik ook de spel ontwikkeling gedaan en het beeld ontwerp voor de escape room 2.0 die bij de voorstelling zat en waar 100 man publiek aan deelnam.
Kostuum en decor assistentie van Elian Smits voor een productie op Oerol. Voorstelling ‘Onder het melkwoud’ van Theatergroep Afslag Eindhoven. Voornamelijk bouw van het decor op locatie en laatste aanpassingen kostuums op locatie.
Organiseren van een Pop-up Gaard samen met Cynthia Kars-Boom. Een tweedaags pop-up warenhuis waar kunstenaars en designers zich kunnen presenteren en hun producten kunnen verkopen. Dit jaar hebben we dit twee keer georganiseerd.
Ontwerp en uitvoer van een Bitterbalpak voor ‘N More die met een voorstelling van Alex Klaasen, Henry van Loon, Jan en Keez Groenteman op de Parade stond.
Mini kostuums voor poppen maker Jochen Lange voor vijf verschillende handpoppen. Een moderne Jan klaasen.
Educatie Theaterkunst klas op Gerrit rietveld college. Een aantal lessen in kostuumontwerp en daarnaast kostuums en decor ontwerpen voor de voorstelling ‘Midzomernachtsdroom’ gespeeld door de bovenbouw en geregiseerd door E. van Ekert.
2016Uitvoerend kunstenaar en begeleider voor ‘Stichting Sharing Arts Society’ evenement de Sintmaartenparade Utrecht. Het voorbereiden en ondersteuning bij de bouw van kleine en grote lampionnen aan kinderen in Azc Utrecht.
Organiseren van een Pop-up Gaard samen met Cynthia Kars-Boom. Een tweedaags pop-up warenhuis waar kunstenaars en designers zich kunnen presenteren en hun producten kunnen verkopen.
Montage week assistent voor de voorstelling ‘Hoge noo(d)t’ van muziektheatergroep Oorkaan. Diverse werkzaamheden van decor aanpassen, led inbouwen en kostuums onderhouden.
Aanpassing van een kostuum, een oud harnas vast naaien aan een motorpak voor Trend media Events BV
Ontwerp en uitvoer voor festival ‘Ringbiennale 2016’ in Haarlem. Aankleding gehele festival, incl. bewegwijzering ed.
Kostuum ontwerp en uitvoer voor de voorstelling ‘Ballen’ van theatergroep ‘De gestampte meisjes’
Productie en overige assistentie voor de voorstelling ‘Meneer Tobias en het zwarte monster’ van Oorkaan, later in het jaar kostuumassistentie voor deze voorstelling.
Ontwerp, uitvoer van de inrichting en totale sfeer voor een escape room ‘De werkplaats’ van Expeditie huis Apeldoorn. Diverse werkzaamheden van het ombouwen tot speelbare ruimten, rekwisieten zoeken, ontwerpen en bouwen. Stylen, speelbaar maken en totale sfeer plaatsen. http://escapepark.nl/
Kostuum en decor begeleiding aan de studenten van het Amadeus Lyceum in opdracht van Bibliotheek vleuterweide en Amadeus Lyceum. Voor de voorstelling ‘We hebben er een geitje bij’ Prentenboek van 2016
2015Decor ondersteuning uitvoer voor Lohengrin in het Concertgebouw onder leiding van Caecilia Thunnissen.
Kostuum ontwerp, advies en uitvoer voor theatergroep ‘De gestampte meisjes’. Voor de voorstelling ‘Schaamstreken’.
Kostuum assistentie voor de voorstelling ‘Tulpmania’ van theatergroep Veenfabriek. Kostuumontwerper Dorothee Curio. Ontwerper helpen bij de uitvoer van de kostuum ontwerpen voor acteurs, muzikanten en koor. Diverse werkzaamheden oa kostuums vermaken, bestellen, zoeken en doorpassen. http://veenfabriek.nl
Decoropbouw, assistentie en assistentie tijdens de voorstelling van theatergroep Oorkaan. Voorstelling ‘Enkele reis Mars’. Regie Dagmar Slagmolen en gespeeld door ‘Calefax Rietkwintet’. http://www.oorkaan.nl/
2014Kostuumontwerp en uitvoer voor drie poppen. Deze poppen zijn voor de televisieshow ‘Popster’ van Talpa. Opdrachtgever Jochen Lange. http://www.jochenlange.nl/
Rekwisiteur voor Het Zuidelijk Toneel, voorstelling ‘9 zeer korte toneelstukken’. Concept Matthijs Rümke en regie Ignace Cornelissen, Marcel Osterop, Matthijs Rümke, Arne Sierens
Kostuumontwerp en uitvoer voor de voorstelling ‘Campin’ van Kasper Scholten en Dwayne Toemere. Voorstelling speelde op Amsterdam Fringe festival. http://dwaynetoemere.webs.com/campin.htm
Decorbouw en technische veranderingen voor de voorstelling ‘Reis naar het einde van de nacht’ van Afslag Eindhoven. Decorontwerp Elian Smits. Dit decor ging van een binnenlocatie naar een buitenlocatie op theaterfestival Oerol. http://www.afslageindhoven.nl/
Theatertechniek(geluid opbouw en aansturing) voor de tournee van ‘I have a dream’ van Theatergroep DOX. Diverse werkzaamheden: Op- en afbouwdecor en techniek, meedraaien van de voorstelling, verantwoordelijk voor geluid. En herstel van de kostuums tijdens de tournee. http://www.wijzijndox.nl
Kostuumontwerp en uitvoer, plus de technische voorbereidingen voor Theatergroep Dox, voorstelling I have a dream. Première in Januari 2014.
2013Theatertechniek(geluid opbouw en aansturing) voor de tournee van ‘La vie c’est drôle’ van Theatergroep DOX. Diverse werkzaamheden: Op- en afbouwdecor en techniek, meedraaien van de voorstelling, verantwoordelijk voor geluid. En herstel van de kostuums tijdens de tournee. http://www.theatergroepdox.nl
Kostuum en decorontwerp/ uitvoer voor de voorstelling ‘27th Character’ van Choreografe Minke Elisa Brands.
2012Decorbouw voor Theatergroep Cowboy bij Nacht. Voorstelling ‘De meeuwen van Tinbergen’ (Productie voor Oerol). Geregisseerd door Alexander de Vree. Decorontwerp ‘Ontwerpbureau DeVrijerVanDongen. http://www.cowboybijnacht.nl
Theatertechniek(geluid en video opbouw en aansturing) voor de tournee van ‘Power to the People’ van Theatergroep DOX. Diverse werkzaamheden: Op- en afbouwdecor en techniek, meedraaien van de voorstelling, verantwoordelijk voor video-technieken en geluid. http://www.theatergroepdox.nl
2011Decorbouw bij Theater het Amsterdamse bos in Amsterdam. Voorstelling ‘Les enfants du paradis’ geregisseerd door Ingejan Ligthart Schenk. Decorontwerp Stans Lutz. (http://www.bostheater.nl)
2011/2010Assistentschap bij Ascon de Nijs. Voor de voorstelling ‘La vie c’est drôle’, Theatergroep DOX. (http://www.theatergroepdox.nl) Waarvoor ontvangen een Zilveren krekel in de categorie ‘meest indrukwekkende productie’.
2010Decorbouw bij Theater het Amsterdamse bos in Amsterdam. Voorstelling ‘Don Q (at your service)’ geregisseerd door Jeroen van den Berg. Decorontwerp Catharina Scholten. (http://www.bostheater.nl)
2009Stagewerk bij Theater het Amsterdamse bos in Amsterdam. Bouwen en decoreren van het decor voor de voorstelling ‘De Storm’ geregisseerd door Frances Sanders. Decorontwerp Stans Lutz. (http://www.bostheater.nl)