Over mij

Mijn naam is Kim van der Zijde en ik ben geboren in 1985 in Putten. Na het behalen van mijn Mavo en Mbo diploma ben ik begonnen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting Theatervormgeving.  In 2010 heb ik mijn diploma behaald en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf.

Binnen mijn werk liggen zoveel mogelijkheden en dit is wat het heel erg leuk, inspirerend en fascinerend voor mij maakt. Ik ben graag bezig met het ontdekken van nieuwe vormen en nieuwe materialen. Graag maak ik mijn handen vuil aan het werk. Daarom heb ik ook stage gelopen bij het Amsterdamse bostheater. Hier kon ik mee helpen bouwen aan een groot decor. De hele dag buiten werken en met zijn allen een geweldig beeld neer zetten.

Wat ik mooi vind aan theater is dat het een samenwerking is van veel verschillende disciplines en mensen. Dat je samen tot een stuk komt waar vele mensen naar kunnen komen kijken en zich kunnen laten inspireren. Dat je iets overbrengt naar de mensen, ze iets mee geeft en ze probeert te prikkelen. Ik ben graag bezig met grote elementen, verschillende materialen en onderzoeken. Onderzoeken naar vormen en uitdagingen.

In mijn werk denk ik graag mee, ben ik gedisciplineerd, gestructureerd en enthousiast. Dat is waarom ik voor mezelf ben begonnen. De uitdaging en de wisseling in mijn vak. De mogelijkheid om te blijven creëren en uitvinden.

Heeft u nog vragen dan kom ik graag met u in contact. Dit kan via mijn contact pagina.